Motivasjon og praktisk arbeid! - Fagforbundet

Motivasjon og praktisk arbeid!

ricahell2014

Denne helgen er ungdommen samlet på Rica Hell for å diskutere fagligpolitisk arbeid i Fagforbundet.

Denne helgen er unge i Fagforbundet Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og de rød-grønne ungdomspartiene samlet for å diskutere hvordan det fagligpolitiske arbeidet skal jobbes med fremover.

 

 

Truls Hansen fra Fagforbundet Nasjonalt åpnet kurset med å holde en innholdsrik innledning om det overordnede fagligpolitiske arbeidet til Fagforbundet. Han understreket at motivasjon er avgjørenede for å lykkes med denne type arbeid.

 

 

Det var ikke mangel på engasjement blant deltagerene når, Gunn Elin Flakne som er nestleder i Fagforbundet Sør-Trøndelag snakket om lokal valgkamp. "Det er sexy å snakke politikk" sa, Gunn Elin i sitt innlegg.

 

 

 

 Ungdomssekretær i LO Sør-Trøndelag, Pål Henriksen Spjelkavik snakket om viktigheten av et organisert arbeidsliv, og samarbeide mellom forbundene i LO.

 

 "Jeg gleder meg til å ta fatt i dette arbeidet når jeg kommer hjem til Møre og Romsdal, jeg vet at et fagligpolitisk arbeid er avgjørende for at vi skal få gjennomslag for våre saker" sier Lene Myrstad, leder av ungdomsutvalget i Møre og Romsdal.