Fagforbundet osen og roan

Fagforeningas forside arkiv

Giverglade fagforeninger

Giverglade fagforeninger med et stort hjerte bidro med til sammen 31 000 kr til SOS barnebyen vår i Angola og til barna på sykehuset for infeksjonssyke barn i St. Petersburg.

Reisebrev

Primus motor, Judith Refsnes, for vår aksjon til sykehuset for HIV/AID syke barn i St. Petersburg har sendt oss dette reisebrevet fra året tur 1.- 9. september 2011.

Fagforbundet Sør-Trøndelag

og Kompetansesenteret i Trondheim - sentralbordet er stengt tirsdag 11. og onsdag 12. oktober

Seksjonsarbeid og hersketeknikker

Seksjonsarbeid og hersketeknikker var satt på dagorden når seksjon helse og sosial, og seksjon kontor og administrasjon i Sør-Trøndelag samlet sine lokale seksjonledere på samling.

Kommunikasjon på dagsorden

Medlemmer i seksjon kontor og administrasjon i de tre midtnorske fylkene samlet seg til to dager i kommunikasjonens tegn i Molde.

Åge og Sambandet i Trondheim

Stemningen sto i taket da Åge og sambandet entret scenen på hjemmebane i Trondheim tirsdag kveld.

Valgkampen startet i Midtre Gauldal

Fagforbundet Sør-Trøndelag og fagforeningene i Sør-Trøndelag oppfordrer medlemmene sine til å bruke stemmeretten. Dette skal gjøres hjennom en omfattende valgkamp over hele fylket de 4 siste ukene før valget.

AKTIVITETSPLAN OPPDATERT

pr 26. juli. Flere nye aktiviteter.

May kan bli hele Norges helsefagarbeider

Kåringen "hele Norges helsefagarbeider" er for alvor i gang. Tirsdag 21. juni ble May Furunes kåret til hele Sør-Trøndelags helsefagarbeider og er dermed Sør-Trøndelag sin kandidat i den store nasjonale kåringen.

Engasjerte pensjonister

Mange pensjonister hadde møtt fram i Hornemannsgården i Trondheim på pensjonistkonferanse. Hovedtema var boka Gull verdt, skrevet av Helge Gudmundsen.